Current Projects | Completed Work


Barton Hill

This large extension to a house in the Carse of Gowrie makes full use of its prominent position on top of Barton Hill. To the south, large full height windows provide views down the carse, while allowing full use of the solar aspect. The north elevation again uses full height windows to gain alternative views up towards the sidlaws.

Internally the new wing, links into the existing house with a new staircase allowing circulation through the house without losing valuable floor space within the existing house. The existing house has been reconfigured to make sense of the accommodation available and allow the house to act as one, instead of two parts. The project is on track to be on site early in 2007 for a late summer completion.

 
rollover thumbnail for larger image
For more information please get in touch. Details here

© 2006