Current Projects | Completed Work


Kestrel View

This project involved a complete reconfiguration of a house built 5 years previously. The new build house was carried out on a large south facing site and provided generous accommodation, including a swimming pool. It has become apparent that the existing layout does not fit with the owners as circulation and spaces don't flow as originally hoped.

We have looked at the house again, from scratch, taking into account the users needs and aspirations, and created a proposal that deals with the existing problems of an unsuitable entrance and poor circulation within the house.

The new proposal deals with the entrance by way of a glass and steel walkway, finally entering into the house on the upper floor above the new staircase and double height living space.

These proposals make the house fulfill its promise, with a piece of architecture to match the site.

 
rollover thumbnail for larger image
For more information please get in touch. Details here

© 2006