Current Projects | Completed Work


Maywood

This house had been extended several times over its short life and was desperately in need of some focused thinking around its future use.

We created a new extension to the west end of the existing house providing a dedicated spa area with a new bespoke oak staircase up to a television and listening room with a balcony allowing views over the Tay and beyond.

Within the existing house we reconfigured the entrance area, kitchen and dining room to allow simpler circulation through the house, while allowing daylight into the heart of the previously dark interior.

Externally we re-roofed the existing garage and carport to create an external courtyard . To the south of the house a complex landscaping scheme was introduced to provide external dining, barbecue and seating areas for the family, in place of the previous concrete paving.

 
rollover thumbnail for larger image
For more information please get in touch. Details here

© 2006